Un roll-up personalizat este o soluție excelentă pentru promovarea afacerii tale sau a evenimentelor speciale.

Oferim serviciile de printare roll-up cu cerneală ecosolvent la rezoluție maximă. Roll-up-urile sunt afișe portabile, ideale pentru evenimente, expoziții, prezentări sau orice altă ocazie în care doriți să afișați informații vizuale într-un mod impactant. Iată câteva aspecte relevante despre aceste servicii:

Print cu cerneală ecosolvent: Cerneala ecosolvent este o alegere excelentă pentru printarea roll-up-urilor, deoarece oferă rezistență la apă, raze UV și zgârieturi, ceea ce asigură o durabilitate crescută și culori vibrante pentru imagini. Aceasta este potrivită pentru utilizarea în interior și exterior, fiind rezistentă la condițiile meteorologice variate.

Dimensiuni personalizate: Roll-up-urile pot fi printate în diferite dimensiuni, în funcție de specificațiile cerute.

Materiale de calitate: Roll-up-urile sunt tipărite pe materiale speciale, precum bannerele PVC, care sunt durabile și rezistente la îndoială. Aceste materiale permit o afișare de lungă durată și pot rezista la utilizarea frecventă.

Asamblare ușoară și transportabil: Roll-up-urile sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și transportat. Acestea sunt prevăzute cu un sistem retractabil și un suport stabil, care permit o instalare rapidă și fără efort, ideală pentru evenimentele cu deplasări frecvente.

Le cererea clientului putem ajuta si cu grafica GRATUIT pentru cele simple, sau contra cost pentru o grafica mai complexa.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm folosiţi formularul de contact sau WhatsApp.

Ai nevoie de mai multe informaţii?