Serviciile de printare banner frontlit cu cerneală ecosolvent la rezoluție maximă. Banner-ul frontlit este o opțiune populară pentru afișajele publicitare mari și durabile, utilizate în exterior. Iată câteva aspecte relevante despre aceste servicii:

Print cu cerneală ecosolvent: Cerneala ecosolvent este ideală pentru printarea banner-ului frontlit, deoarece oferă rezistență la apă, raze UV și zgârieturi, asigurând astfel o durabilitate ridicată în medii exterioare. Aceasta permite banner-ului să reziste la condițiile meteorologice variate, precum ploaie, soare intens sau vânt.

Dimensiuni personalizate: Banner-ul frontlit poate fi printat într-o varietate de dimensiuni, în funcție de nevoile și specificațiile dumneavoastră. Furnizorul de servicii de printare va putea să ofere opțiuni personalizate, pentru a se potrivi spațiului disponibil și scopului dorit al afișajului.

Material durabil: Banner-urile frontlit sunt tipărite pe materiale rezistente, precum bannerele PVC frontlit 450g-m2. Aceste materiale sunt durabile și pot rezista la expunerea prelungită la condiții exterioare, asigurând astfel o afișare de lungă durată și rezistență la deteriorare.

Finisare opțională: Pe lângă printarea banner-ului frontlit, puteți solicita și finisări opționale, cum ar fi aplicarea de ochiuri metalice (capse) pentru agățare, TIV, decupaje anti vânt sau orice altă cerință specifică de instalare.

Le cererea clientului putem ajuta si cu grafica GRATUIT pentru cele simple, sau contra cost pentru o grafica mai complexa.

Preţuri începănd de la 50 lei/mp.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm folosiţi formularul de contact sau WhatsApp.

Ai nevoie de mai multe informaţii?